Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

postup.brama.com

Четвер, 27 березня 2014, 13:24

У львівській міліції не буде порядку, поки нею керують "парашутисти" з інших регіонів – Рябошапко

Екс-начальник міліції Львівщини Василь Рябошапко не задоволений спадком, який залишив екс-начальник УМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк. 

Про це на прес-конференцію заявив екс-начальник УМВСУ у Львівській області Василь Рябошапко, передає кореспондент Варіантів.

"Доки львівською міліцією керуватимуть "парашутисти" з інших регіонів, доки не буде повернення до своїх кадрів, толку з львівської міліції не буде. Преса завжди нам робить слушні зауваження, а я сьогодні сказати пресі: я у виданні "Експрес" прочитав про те, що останній керівник Львівщини – це найкращий керівник за всі роки незалежної України. Цей найкращий керівник всіх часів і народів залишив після себе спалену і обеззброєну міліцію Львівщини", – екс-начальник УМВСУ у Львівській області Василь Рябошапко.

Тому ми повинні повернутися до кадрів з Львівщини, запевнив Василь Рябошапко.

Серед кандидатів на посаду начальника міліції Львівщини є самовисуванці, але їх всіх потрібно усунути.

Також Рябошако наголосив на жахливому стані райвідділків міста після погромів та запропонував зібрати кошти, так як зараз збирають на армію. Також МРЕВ та ОВІР повинні ділитися міліцією області.

Раніше Рябошапко заявляв, що на львівській міліції можна ставити хрест.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.