Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай на Сихів

П'ятниця, 28 березня 2014, 13:23

Львівська міськрада підписала ще один договір щодо трамваю на Сихів

трамвай на Сихів

Вчора, 27 березня, відбулося підписання Договору гарантії, відшкодування та підтримки проекту інвестиції у продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів між Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Львівською міською радою. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Проект продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів фінансується за рахунок кредитних коштів ЄБРР, грантових коштів від Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи та ядерної безпеки Німеччини (BMU), а також місцевого фінансового внеску.

Загальна оціночна вартість проекту становить 17.7 млн. євро.

Кредитний договір між ЛКП «Львівавтодор» та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку підписано 27 грудня 2013 року. 

Підписання Договору гранту між ЛКП «Львівавтодор», Львівською міською радою та ЄБРР щодо інвестиційного гранту від Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи та ядерної безпеки Німеччини (BMU) для проекту інвестиції у продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів попередньо заплановано на 16 квітня 2014 року.

Нагадаємо, Львівська влада планує викупити в людей будинки, аби провести трамвай на Сихів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.