Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

екстезі

therecoverycoach.co.uk

Понеділок, 31 березня 2014, 12:11

На Львівщині суд дав 10 років тюрми полякам за контрабанду екстазі та амфетаміну

екстезі

Мостиський районний суд дав понад 10 років за гратами проведуть двоє громадян Польщі за контрабанду в Україну психотропних речовин.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини, останні належали до злочинної групи, створеної у серпні-вересні 2013 року жителем Республіки Польща з метою безперебійної поставки й продажу на території України психотропних речовин – амфетаміну та екстазі.

Діючи за спільно розробленим планом з іншими учасниками ОЗГ, вказані 2 поляків перемістили через державний кордон України понад 200 грамів амфетаміну, 200 таблеток екстазі.

При спробі їх збуту зловмисників було затримано працівниками УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області.

Таким чином, Мостиський районний судом 20 березня цих осіб визнав винними у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 305 та ч. 3 ст. 307 КК України – контрабанда та незаконне придбання, перевезення і зберігання психотропних речовин з метою їх збуту, в особливо великих розмірах.

За принципової позиції прокуратури Львівської області, згаданих мешканців Польщі засуджено до позбавлення волі на строк 10 років 6 місяців та 11 років відповідно. Водночас ще 2 їх спільників притягуються до кримінальної відповідальності правоохоронними органами Республіки Польща.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.