Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

великодній ярмарок

lwr.com.ua

Вівторок, 1 квітня 2014, 09:53

У Львові пройде п’ятий Великодній Ярмарок

великодній ярмарок

Вчора, 31 березня, виконком Львівської міськради прийняв рішення про організацію і проведення Великоднього Ярмарку на пр. Свободи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Традиційне ярмаркове містечко облаштують на алеї від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку. Ярмарок працюватиме впродовж місяця, з 12 квітня до 12 травня.

«Великодній Ярмарок у Львові відбудеться вже вп’яте. Це традиційне місце зустрічі мешканців і гостей міста під час Великодніх свят. На ярмарку можна буде придбати великодні сувеніри, одяг та аксесуари ручної роботи, скуштувати страв національної та місцевої кухні, а також спробувати себе у різноманітних народних ремеслах», - зазначають організатори Великоднього Ярмарку у Львові.

Зауважимо, з 12 до 19 квітня включно на Ярмарку не здійснюватиметься торгівля алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом, а також у цей час не проводитимуть розважальних заходів та утримаються від виконання музичних творів.

Режим роботи Великоднього Ярмарку на пр. Свободи: у робочі дні – з 11:00 до 22:00 год., у святкові та вихідні – з 10:00 до 23:00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.