Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ks.arbitr.gov.ua

Вівторок, 1 квітня 2014, 13:13

У Львові засудили п'ятьох лікарів за хабарництво

Личаківський районний суд Львова виніс вирок п’ятьом працівникам медико-соціальної експертної комісії, які вимагали та отримували хабарі.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Загальна сума отриманих неправомірних вигод складає понад 100тисяч гривень.

У лютому 2012 року, працівники Управління по боротьбі з організованоюзлочинністю ГУМВС України у Львівській області на гарячому викрилипрацівників медико-соціальної експертної комісії, які вимагали таотримали неправомірні вигоди від громадян. За ці кошти держслужбовціобіцяли посприяти хворих на кардіологічні захворювання у встановленнігрупи інвалідності та визначенні відсотків втрати працездатності.

У службових кабінетах зловмисників правоохоронці вилучили понад 20тисяч гривень готівкою.

Слідством встановлено 63 факти вимагання та отримання неправомірнихвигод. Загальна сума отриманих коштів неправомірним шляхом становитьпонад 100 тисяч гривень.

Личаківський районний суд засудив п’ятьох працівників медико-соціальної експертної комісії до п’яти років позбавлення волі, зконфіскацією майна та позбавлення права обіймати посади пов’язані звиконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарськихповноважень строком на два роки – кожного.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.