Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

news.if.ua

Вівторок, 1 квітня 2014, 14:31

У Львові затримали 36-річного педофіла

В неділю, 30 березня, у Львові міліціонери разом з громадянами затримали 36-річногочоловіка, який вчиняв розпусні дії відносно двох малолітніх дівчат.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

До працівників міліції звернувся житель міста Львова, який повідомив,що його донька стала жертвою педофіла: дівчинка прийшла додому і розповіла, що невідомий чоловік завів їх з подругою у підвал і намагавсяпримусити їх роздягатися, а також оголяв свої статеві органи.

В ході перевірки правоохоронцями отриманої інформації, було встановлено, що в обідню пору 36-річний зловмисник заманив упідвальне приміщення двох 10-річних дівчат де оголив свої статеві органи демонструючи малолітнім дівчаткам, при цьому наполягав, щоб дівчаткароздяглися і дозволили йому торкатися до них. Побачивши переляк дівчат, які відмовилися виконувати сексуальні забаганки, збоченецьнамагався силоміць втримати дітей і поцілувати одну з них.

Одній з дівчаток вдалося втекти з підвалу і повідомити про інцидент дорослих.

«Дівчині вдалося втекти, вона повідомила про дану подію і через деякий час, спільно з громадянами, працівники міліції затримали 36-річного зловмисника, який виявився мешканцем Львова. Чоловік неодружений ініде не працює, раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Наразі працівники міліції активно працюють над тим, щоб безпосередньовстановити чи причетний він до споєння інших аналогічних випадків. Проводиться опитування свідків, вивчаються речові докази», – розповівначальник Львівського міського управління міліції, підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

Зловмисника затримано згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінально кодексу України. Санкція статтіпередбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатисяпевною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.