Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

argumentua.com

Вівторок, 1 квітня 2014, 16:59

На Львівщині посадовець сільради незаконно отримав земельну ділянку вартістю 4 млн. грн.

На Львівщині співробітники Служби безпеки України викрили факт зловживання службовим становищем у сфері земельних відносин посадовими особами однієї з сільських ради Пустомитівського району Львівської області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Посадовці незаконно передали земельні ділянки загальною площею 10 га для ведення особистого селянського господарства.За експертною оцінкою вартість цих земельних ділянок становить понад 4 млн. гривень.

Всупереч вимогам Земельного кодексу України ці земельні ділянки на розгляд сесії сільської ради не виносились, депутати за передачу землі не голосували.

У березні ц.р. розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.