Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

Понеділок, 7 квітня 2014, 12:34

Фракція Партії регіонів у Львівській облраді де-юре припинить своє існування

львівська облрада

Завтра, 8 квітня, Львівська облрада має вирішити усі юридичні процедури щодо припинення діяльності фракції Партії регіонів.

Про це у коментарі Варіантам повідомив депутат Львівської облради, голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Михайло Барбара.

За словами Барбари, сьогодні на відповідній комісії було розглянуто звернення депутатів-регіоналів Загорського та Сендака про вихіду з членів фракції Партії Регіонів у Львівській обласній раді. Також було розглянуто питання про складення повноважень депутатом облради Олегом Бараном.

Як розповів Барбара, завтра Львівська облрада розгляне питання про виведення із президії облради Ігоря Грещука – як уповноваженого представника фракції "Партії регіонів". Після цього можна вважати, що фракція регіоналів юридично припинила своє існування, додав Барбара.

Нагадаємо, 27 січня 2014 року фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді заявила про припинення діяльності та саморозпуск

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.