Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тігіпко та бойко

antikor.com.ua

Понеділок, 7 квітня 2014, 15:42

Тігіпка, Царьова та Бойка виключили з Партії регіонів

тігіпко та бойко

Політрада Партії регіонів виключила Сергія Тігіпка, Олега Царьова і Юрія Бойка з партії. 

Про це повідомив секретар президії Партії регіонів Борис Колесніков, передає РБК-Україна.

За словами політика, рішення було прийнято на основі заяв Тігіпка, Царьова і Бойко і "за" проголосувала переважна більшість членів політради за винятком 4 осіб.

Також Колесніков повідомив, що в тих регіонах, де Тігіпко, Бойко і Царьов очолювали регіональні організації партії або ж лідери цих організацій вийшли з партії через їх підтримку, партія призначила сьогодні тимчасово виконуючих обов'язки керівників. Мова йде про Київську, Чернівецьку, Рівненську, Одеську, Кіровоградську області.

При цьому Колесніков заявив, що заперечує можливість розколу партії і нагадав, що на підтримку кандидата в президенти від Партії регіонів Михайла Добкіна проголосували 90% делегатів з'їзду партії.

За словами Колеснікова, в будь-якій "цивілізованій політичній силі" члени партії повинні відмовитися від балотування на посаду глави держави, якщо програли праймеріз.

Як повідомлялося раніше, Тігіпко, Царьов, Бойко балотуються на пост президента України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.