Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

festyvali.org.ua

Четвер, 10 квітня 2014, 10:34

Музичний фестиваль Флюгери Львова відбудеться у перші дні травня

З 1 по 4 травня у дворику львівської Ратуші триватиме фестиваль Флюгери Львова. 

Про це повідомляє прес-служба МО «Дзиґа».

Упродовж чотирьох днів виступить 17 гуртів з України, Польщі, Ізраїлю, Канади, Франції, Мексики, Румунії, Азербайджану та Росії.

Зокрема серед учасників фестивалю:  польські Slovian'sky, Bielas i Marynarze, Mi??sz, міжнародні проекти наших друзів співачки Marinita та братів Агабейлі з ізраїльським мультиінструменталістом Аміром Перельманом та угорським гітаристом Ференцом Бернатом, польсько-український проект DagaDana, культова Калєкція, делікатно-екстравагантні  ГИЧ Оркестр, проект співачки із Криму Ельвіри Сарихаліл, київське арт-рок кабаре  Vivienne Mort, Andrew Kokhan Blues Band, міжнародний проект Lemonchiki Проджект, створений музикантами Lemоn Bucket Orkestra і Куку Шанель, гурт ShockolaD.

Цьогорічне Прокидання на Флюгерах відбудеться за участю легенди українського року Кому Вниз. Львів прокинеться у неділю, 4 травня під музику альбому, створеного до ювілею Т. Г. Шевченка.

Разом із Флюгерами також буде відбуватися перший мистецький фестиваль Музограф, що знайде своє місце у новій пішохідній і туристичній зоні Львова на вулиці Лесі Українки.

Музиканти Флюгерів гратимуть і влаштовуватимуть спільні сейшени на Музографі.

Продаж квитків розпочнеться із 15 квітня у галереї Дзиґа.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.