Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ями

ukrcenter.com

Середа, 16 квітня 2014, 10:00

Частину доріг Львівщини не ремонтуватимуть через скасовані тендери

ями

Ділянку на трасі Київ-Чоп, дорогу Львів – Самбір – Ужгород та інші дороги області не відремонтують, оскільки САД у Львівській області не провела тендерів.

Про це повідомляють Наші Гроші. Львів з посиланням на Вісник державних закупівель.

Служба автомобільних доріг (САД) у Львівській області відмінила тендери не провела ряду тендерів, через відсутність потрібної кількості конкурсних пропозицій.

Служба автомобільних доріг у Львівській області відмінила ряд тендерів на закупівлю послуг з поточного ремонту автомобільних доріг державного значення на території Львівської області через те, що для участі у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Найближчим часом не відремонтують ділянку на трасі Київ-Чоп, дорогу Львів – Самбір – Ужгород та міст на ній. Не буде проведено також ремонт мосту на трасі Стрий – Тернопіль – Кіровоград і не відремонтують ділянку контрольно-пропускний пункт “Смільниця” – Старий Самбір.

Загальна вартість відмінених тендерів становить 15,04 млн грн. Дата нових торгів наразі не призначена.

Нагадаємо, Львівська міська рада уклала угоду на 46,7 мільйонів гривень для реконструкції дороги з фірмою, в якої немає жодного досвіду роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.