Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

procherk.info

Середа, 16 квітня 2014, 13:03

На Львівщині рятувальники за добу тричі ліквідовували пожежі автівок

пожежа

У Львові, Дублянах та Дрогобичі за останню добу горіли автомобілі.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Зокрема, 15 квітня о 21:25 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в легковику «Toyota Avensis», у Львові по вул. Широка, 29. На момент прибуття вогнеборців, вогонь знищив моторний відсік та передні двері, пошкодив салон автомобіля і переднє колесо легковика «Volkswagen Bora». Рятувальники врятували два автомобілі та ліквідували пожежу.

Водночас 16 квітня о 02:13 рятувальників повідомили про пожежу в Дрогобичі по вул. Самбірська, 76 в легковому автомобілі «ВАЗ 2108». Ще до прибуття пожежників вогонь повністю охопив автівку і знищив її, а також перекинувся на два сусідні автомобілі. Вогнеборці о 02:33 повністю ліквідували пожежу та запобігли згоранню трьох автівок. Пожежа знищила автомобіль «ВАЗ 2108», пошкодила салон, моторний відсік автомобіля «Kia Ceed» та салон легковика «Opel Vivaro».

Цієї ж ночі о 02:34 пожежники ліквідовували пожежу у Дублянах на вул. Зелена Жовківського району в легковика«Audi-6». Вогонь добряче пошкодив автівку: знищив моторний відсік, передній бампер, передні крила, решітку радіатора, два колеса, фари, лобове скло, капот та пошкодив лакофарбове покриття передніх дверей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.