Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

radiosvoboda.org

Четвер, 17 квітня 2014, 12:15

Львівську ОДА тепер обслуговуватиме 17 автомобілів

львівська ода

У Львівській ОДА зменшила ліміт легкових автомобілів для обслуговування діяльності обласної держадміністрації – до 17 одиниць.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Ірини Сех за 14 квітня.

Крім цього, районні державні адміністрації Львівщини теж мають обмежитися щонайбільше двома автомобілями. Дрогобицька та Мостиська РДА матимуть максимум по автомобілю, тож загалом ліміт автомобілів для райдержадміністрацій Львівщини становить 38 одиниць.

Легкові автомобілі, які перебувають на балансі апарату обласної державної адміністрації і її структурних підрозділів, районних державних адміністрацій і їх структурних підрозділів та вивільняються у зв’язку з установленням згідно з цим розпорядженням ліміту, підлягають у визначеному законодавством порядку реалізації або передачі на баланс іншій бюджетній установі.

Відповідно до розпорядження, Львівська ОДА та райдержадміністрації мають протягом місяця скоротити загальну кількість легковиків, що перебувають на балансі, у відповідність зі встановленим лімітом.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2013 року Кабмін встановив ліміт на 20 автомобілів для Львівської ОДА.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.