Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

infoprostir.te.ua

Середа, 23 квітня 2014, 11:25

У Львові пограбували 4 помешкання та викрали автомобіль

Впродовж минулої доби, 22 квітня, в територіальних підрозділах органів внутрішніх справ Львова зареєстровано 33 злочини.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівського міського управління міліції.

З  їх  числа  зафіксовано  24  факти  крадіжки  особистого  майна,  в  тому числі  чотири  квартирні.  Разом  із  цим  правоохоронці  облікували  вісім заяв  громадян  щодо  шахрайства  та  незаконне  заволодіння автотранспортом.

Також міліція повідомляє про затриманих підозрюваних у крадіжках особистого майна.

До правоохоронців Залізничного районного відділу міліції із заявою про крадіжку грошей звернувся приватний підприємець. Чоловік повідомив, що з приміщення торгівельного павільйону невідома особа викрала гроші в сумі 300 гривень.

В результаті проведення оперативно-пошукових заходів працівники міліції становили особу крадія, яким виявився 28-річний львів’янин.

Цього ж дня працівникам міліції про крадіжку заявила директор супермаркету. Жінка розповіла, що з полиць магазину зникли продукти харчування на суму 373 гривні. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїла 29-річна безробітна, яка проживала неподалік торгівельного закладу.

На цей час за двома фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 КК України (крадіжка).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.