Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

maydan.drohobych.net

Четвер, 7 червня 2012, 10:40

Львівський КОД хоче мати постійного керівника

Вчора, 7 червня, під час засідання львівського Комітету опору диктатурі учасники запропонували обрати постійного головуючого. Та така ідея викликала підтримку не у всіх.

Кодівці обговорювали можливість призначення одного керівника, принаймні до того часу, поки не вирішать питання мовного закону.

Постійний керівник мав би збирати робочі групи, та чітко протягом 2-3 тижнів координувати дії КОДу.

Така ідея знайшла підтримку не у всіх. Зокрема, свободівець Андрій Холявка сказав, що недоцільно змінювати формат діяльності КОДу і це питання варто перенести на наступне засіданн.

У свою чергу Ростислав Новоженець взагалі вважає, що обрання постійного головуючого викличе ревнощі в інших членів комітету.

«Давайте не будемо називати цю посаду головуючий, бо це може викликати ревнощі. Хай буде виконавчий секретар який постійно працюватиме з документами КОДу. На таку посаду точно ніхто рватись не буде», - додав Ростислав Новоженець.

Напевне, Ростислав Новоженець, був би першим, в кого б виникли ревнощі. Оскільки зрозуміло, що йому очолювати КОД ніхто б не пропонував. А так є можливість хоч раз в місяць чи два покерувати й самому. Цікаво, що пан Ростислав керуючи засіданнями КОДу відчуває себе, як «риба в воді», на одне з таки засідань він навіть приніс з собою дзвінок, яким заспокоював суперечки.

Зазначмо, що наразі можливість назначення головуючого залишається, як пропозиція.

В цю п’ятницю, 8 червня, відбудеться чергове засідання КОДу, і можливо тоді і вирішать це питання.

Нагадаємо, наразі засіданнями комітету опору диктатурі почергово керують представники різних політичних сил.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.