Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pavlograd-official.org

П'ятниця, 25 квітня 2014, 11:20

Львів’янам радять не купляти на стихійних ринках продукти

У зв’язку з  загостренням ситуації щодо Африканської чуми свиней та лептоспірозу, львів’ян застерігають не купляти на стихійних ринках сільськогосподарську продукцію.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Така ситуація несе пряму загрозу виникнення та розповсюдження серед населення інфекційних та інвазійних захворювань,  харчових токсикоінфекцій.

Ветслужби у м. Львові наголошує, що продукти, зокрема м'ясні та молочні, мають продаватися в спеціалізованих магазинах або на спеціально обладнаних ринках, де забезпечуються заходи по дотриманні належних санітарних заходів  утримання території та торгових місць, торговці забезпечуються засобами вимірювальної техніки, торгівельним інвентарем (лотками, ножами, виделками, лійками, тощо), санітарним одягом (халатами, фартухами, нарукавниками), надаються кваліфіковані послуги розрубу м’яса та працюють усі відповідні служби, що перевіряють продукцію, починаючи з м’яса та риби, а закінчуючи крупами та фруктами.

Нагадаємо, за інформацією відділу торгівлі управління економіки ЛМР, у період з 1 до 23 квітня цього року було проведено 202 рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі. В результаті складено 19 адмінпротоколів, до судів скеровано 15 матеріалів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.