Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарі корупціонери

Вівторок, 29 квітня 2014, 10:15

У львівській лікарні швидкої допомоги закупили заборонений для використання випромінювач для рентгену

лікарі корупціонери

Прокуратура Львова розслідує факт закупівлі посадовими особами комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги випромінювача у рентгенологічному діагностичному апараті, який заборонено для використання в Україні, чим було завдано збитків бюджету на суму майже 100 тис. грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За вказаним фактом, прокуратурою м.Львова до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України.

На даний час, досудове розслідування триває.

Загалом за зловживання у бюджетній сфері органами прокуратури Львівської області з початку 2014 року розпочато 17 кримінальних проваджень. З вимогою усунення виявлених порушень внесено 84 подання, за розглянутими на даний час 50 поданнями, скасовано 2 незаконних акти, до відповідальності притягнуто 50 посадовців органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, з яких 9 – органів контролю. До бюджету відшкодовано відшкодовано понад 52 тис.грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.