Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

охорона праці

oblpon.uz.ua

Вівторок, 29 квітня 2014, 10:53

"Львівобленерго" проводить програму для дітей "Безпека понад усе!"

охорона праці

Протягом квітня 2014 року до Дня охорони праці ПАТ "Львівобленерго" проводить посилені заходи стосовно охорони праці.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

ПАТ „Львівобленерго” як активний учасник Глобального договору ООН, а також компанія, діяльність якої безпосередньо пов’язана із безпечним виконанням робіт, активно долучилась до відзначення Всесвітнього дня охорони праці.

Девіз Всесвітнього Дня охорони праці у 2014 році – „Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві”.

Протягом квітня 2014 року Товариством проведено розширену нараду з керівниками структурних підрозділів та збори працівників, відбулись комплексні обстеження та огляди-конкурси стану охорони праці в структурних підрозділах, проведені конференції та семінари

Крім цього, стартував захід для дітей „Безпека понад усе!”, метою якого є донести до молодшого покоління правила електробезпеки та навчити навикам першої медичної допомоги. Цьогоріч в програму навчальних та практичних занять введено правила безпеки при використанні хімічних речовин у побуті та під час практичних занять у школі.

Довідка: День охорони праці відзначається в Україні 28 квітня згідно з Указом Президента

України від 18 серпня 2006 року №685/2006 з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання та громадських організацій до проблем охорони

День охорони праці в Україні збігається із Всесвітнім Днем охорони праці, який щорічно відзначають у понад 100 країнах світу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.