Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Адріан Михальчишин

Вівторок, 13 травня 2014, 13:15

Українських партій, окрім "Свободи" в Україні немає, – Адріян Михальчишин

Адріан Михальчишин

Батько Юрія Михальчишина Адріян Михальчишин заявив, що єдина проукраїнська партія в Україні – це "Свобода", а більшість інших організацій – це ФСБ.

Про це повідомив батько народного депутата від ВО "Свободи" Юрія Михальчишина, міжнародний гросмейстер, голова тренувальної комісії FIDE Адріян Михальчишин.

"Українських партій, окрім "Свободи" в Україні немає. Це потрібно жорстко розуміти і все що говорять проти цього – це все ФСБ. "Свобода" ніколи не робила провокацій, вони просто тримають свою лінію. Всі роблять помилки і "Свобода" може зробити помилку, життя таке. Тим більше ситуація зараз розхитана і знайти правильну лінію всім дуже важко. Тому можна говорити про якісь помилки, але той, хто говорить про провокації, ви повинні чітко знати – це ФСБ", – заявив Адріян Михальчишин.

Адріян Михальчишин також заявив, що саме Львів є центром діяльності багатьох спецслужб в Україні. 

"Я дуже добре знаю, багато з людьми зустрічаюсь. Так от, якщо в Європі центри шпигунства були у Відні, Лондоні та Берліні. Там завжди була активність американських та російських спецслужб. То в Україні, Львів є центром діяльності багатьох спецслужб. Завдання цих людей – знищити Україну. Я не спеціаліст, щоб говорити хто саме, але є люди та організації про які можна жорстко сказати, що це ФСБ", – зазначив Андрін Михальчишин.

На думку Адріяна Михальчишина, політична позиція його сина не є радикальною.

"В нього не є радикальна позиція, така позиція була в нього в молодості. Зараз він займає державну позицію і так би мовити набагато більше знає, набагато більше розуміє. Він іноді може щось сказати і це трактуватимуть неправильно, але, впринципі його позиція є правильною", – додав Михальчишин.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.