Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міндоходів

lviv24.at.ua

Вівторок, 20 травня 2014, 11:18

З податкової та митниці Львівщини звільнили 4 працівників-корупціонерів

міндоходів

Упродовж цього року управлінням внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області проведено 92 службові перевірки, в результаті яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 114 осіб та звільнено 4 працівників.

Про це повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

За матеріалами управління органами прокуратури Львівської області розпочато 10 кримінальних проваджень за вчинення службових злочинів та складено 1 адміністративний протокол за вчинення корупційного правопорушення, передбаченого ст. 1727 Кодексу України про адміністративні правопорушення. В ході досудового розслідування в одному з кримінальних проваджень посадовій особі Львівської митниці Міндоходів оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 368 КК України.

Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області також звернулося до мешканців м. Львова та області, хто володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів у Львівській області, про факти корупції та зловживання службовим становищем повідомляти за телефоном 297-36-09.

У письмовому вигляді скарги і звернення можна надсилати на адресу Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області - 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.