Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велодень

blogs.pravda.com.ua

Вівторок, 20 травня 2014, 12:00

Велодень у Львові пройде 31 травня

велодень

31 травня Львів долучиться до Всеукраїнського Велодня, який проходитиме під гаслом «Я - за рівні права на дорозі, я - за рівні права всіх дітей».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Це спільна благодійна акція Асоціації велосипедистів Львова та Навчально-реабілітаційного Центру «Джерело».

З цією метою в рамках підготовки Велодня у Львові та в день проведення будуть поширюватися косинки за благодійну пожертву від 25 грн., які можуть вносити учасники велопараду. Поширення косинок підтримують веломагазини Львова. Всі залучені кошти будуть спрямовані на підтримку щоденного довезення дітей та молоді з особливими потребами на освітньо-реабілітаційні програми Центру «Джерело».

Всеукраїнський Велодень – це масштабна загальнонаціональна акція, яка об'єднує тисячі велосипедистів усієї України. Учасники акції, незалежно від віку та стилю катання, виступають за здоровий і активний спосіб життя, безпеку та взаємоповагу на дорогах і наголошують на необхідності створення цивілізованих умов для руху велосипедистів у відповідності до європейських стандартів.
Велодень – чудова нагода для велосипедистів зібратись, познайомитись між собою і провести гарно час в колі однодумців.

За сім років з моменту започаткування акції до неї приєдналось понад півсотні міст, зокрема всі обласні центри України, та десятки тисяч людей у менших містах. Велосипедисти хочуть привернути увагу влади та громадськості до потреби створення зручної, екологічної та безпечної транспортної інфраструктури в населених пунктах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.