Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

звільнення

tsn.ua

Середа, 21 травня 2014, 10:37

Сех просить звільнити головного лісівника Львівщини

звільнення

Голова Львівської ОДА Ірина Сех звернулася з листом до голови Державного агентства лісових ресурсів Валерія Чернякова розглянути та вирішити питання щодо відповідності зайнятій посаді начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Тирчика.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У листі Сех, зокрема, зазначено, що під час сесії обласної ради 29 квітня цього року було заслухано та обговорено інформацію щодо діяльності лісогосподарських підприємств області.

«За результатами обговорення, депутати обласної ради прийняли рішення визнати організаційно-управлінську роботу начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Тирчика А.Б. деструктивною та звернулися до голови Львівської ОДА з вимогою порушити клопотаня перед керівництвом Державного агентства лісових ресурсів України щодо звільнення пана Тирчика із займаної посади», – йдеться в листі керівника області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.