Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 22 травня 2014, 12:46

Громадський порядок під час виборів у Львові забезпечить міліція та громадські формування

Очільник львівської міліції Дмитро Загарія повідомив, що для охорони громадського порядку у Львові та області залучено працівників міліції та громадські формування.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Починаючи з 20 травня, представники спеціального батальйону міліції працює у посиленому режимі.

У день виборів, 25 травня, за порядком на виборчих дільницях слідкуватимуть 2780 представників правоохоронних органів, у тому числі працівники ГУ МВС на Львівській залізниці та викладачі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Також для охорони порядку під час виборів зголосилось 1200 представників громадських формувань і 2500 представників Товариства мисливців і рибалок.

Дмитро Загарія запевнив, що у день виборів на кожній ОВК буде 10 представників спеціального батальйону міліції.

Загалом, начальник ГУ МВС у Львівській області впевнений, що міліція зможе забезпечити громадський порядок під час виборів.

Керівництво міліції також звернулось до представників кандидатів на виборах Президента України не порушувати закон та не вдаватись до провокацій.

Нагадаємо, 25 травня в Україні відбудуться вибори Президента України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.