Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

газети

pbs.org

П'ятниця, 23 травня 2014, 12:53

Сех вибрала "Львівську пошту" офіційною газетою Львівської ОДА на 2014 рік

газети

Газета «Львівська пошта» визначена офіційним друкованим виданням Львівської обласної державної адміністрації на 2014 рік.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови Львівської ОДА Ірини ОДА від 23 травня, опублікованому на сайті адміінстрації.

Відтак департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА спільно зі структурними підрозділами апарату ОДА забезпечуватиме подання актів ОДА до редакції газети «Львівська пошта» для їх офіційного опублікування.

Водночас департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації доручено забезпечити фінансування офіційного опублікування актів ОДА у «Львівській пошті».

Нагадаємо, у 2013 році офіційним друкованим виданням Львівської ОДА була газета "Високий Замок", а у 2012 – "Львівська газета".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.