Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького

П'ятниця, 23 травня 2014, 18:02

Нардеп Васюник натякає, що нове керівництво "прихватизує" львівський аеропорт

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького

Нардеп Ігор Васюник заявив, що олігархи планують приватизувати міжнародний аеропорт у Львові.

"Олігархи наступають на Львів. Тільки нещодавно звільнили керівника аеропорту, а вже один з представників олігархату поклав на це підприємство око. Готується схема, за якою львівський аеропорт планують взяти в концесію, а пізніше, вичавивши ресурси, приватизувати", повідомив він у соціальних мережах.

"Це досить непоганий вид бізнесу: держава будує, бере на це кредити, а пізніше це все потрапляє у чиюсь кишеню. Мені здається, що після Майдану і Небесної сотні Київ повинен розуміти, що приймати рішення ігноруючи людей і не рахуватись з думкою громадськості, трудових колективів не є найкращою формою правління в державі. А зруйнувати аеропорт ми не дамо!", пояснює Васюник.

Тим часом сьогодні голова Львівської ОДА Ірина Сех зустрілася з представниками Ради трудового колективу ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького".

Під час зустрічі працівники аеропорту висловили своє обурення з приводу призначення на посаду в.о. Генерального директора аеропорту Михайла Радечного.

Представники ради трудового колективу аеропорту запропонували призначити на цю посаду Першого заступника Генерального директора Кунців Н.В. або заступника з питань експлуатації Зозуляка Р. С.

Однак Сех зазначила, що згідно Закону України, вона може лише погоджувати кандидата на посаду Генерального директора цього підприємства.

Водночас голова Львівської ОДА доручила провести робочу нараду з представниками трудового колективу щодо вирішення цього проблемного питання.

Нагадаємо, Ірина Сех погодила звільнення Романа Гонтарєва з посади гендиректора ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.