Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

zolo.in.ua

zolo.in.ua

Неділя, 25 травня 2014, 13:43

В Яворівському районі виявилено «липового» спостерігача

zolo.in.ua

У Яворівському районі на дільниці в селі Поруденко спостерігачі виявили присутність спостерігача від громадської організації, яка не має права вести спостереження. 

Про це повідомила прес-служба громадської організації ОПОРА.

Виявлена особа мала при собі посвідчення офіційного спостерігача від громадської організації «Управління захисту населення (Яворівська державна районна адміністрація)».

Однак, відповідно до процедури набуття статусу офіційного спостерігача від громадської організації, така організація перш за все мала бути зареєстрована в ЦВК.

Зокрема, копія цього рішення мала надаватися у пакеті документів для реєстрації офіційних спостерігачів у окружних комісіях. Проте, у переліку організацій, які мають право мати спостерігачів вищевказаної організації немає.

Як з’ясували члени ОПОРИ, окружна виборча комісія видала 5 посвідчень спостерігачам від цієї організації. Наразі їх будуть відкликати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.