Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

гандбол

sport-express.ua

Понеділок, 26 травня 2014, 09:39

Гандбольна "Галичанка" посіла друге місце чемпіонату України в жіночій Суперлізі 2014 року

гандбол

Вчора, 24 травня, в Ужгороді в надпринциповому матчі між командами «Карпати»-Ужгород та «Галичанка»-Львів визначалися володарі золотих нагород чемпіонату України в жіночій Суперлізі ігрового сезону 2013-2014 років.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вихованки львів’янина Василя Козаря у цьому вирішальному двобої у рівній боротьбі поступилися досвідченим закарпатським гандболісткам. Команда з Ужгорода, перемігши з рахунком 22 : 20, втретє поспіль зберегла титул чемпіона України з гандболу серед жінок. Відтак «Галичанка» – срібний призер!
З бронзовими нагородами завершила виступи в чемпіонату України херсонська «Дніпрянка».

Кращими гравцями матчу за рішеннями тренерів і капітанів команд стали – Ірина Стельмах з «Галичанки» та Дарина Кот з «Карпат».

Золоті нагороди гравцям «Карпат» вручили голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко та олімпійська чемпіонка з гандболу Ніна Гецко. Почесним кубком Валерій Лунченко нагородив президента команди «Карпати»-Ужгород Олександра Ледиду.

Срібні медалі «галичанки» отримали з рук заступника директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталія Єрфана та голови Федерації гандболу Львівщини Романа Федишина.

На матчі за численної глядацької аудиторії були присутні представники Федерації гандболу України, начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, ректор Львівського державного університету фізичної культури Євген Приступа, директор Львівського училища фізичної культури Степан Родак та ін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.