Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

гаряча вода

allbudapestapartments.com

Понеділок, 26 травня 2014, 10:39

У Львові відновили подачу гарячої води до 719 будинків

гаряча вода

Станом сьогодні на ранок, 26 травня, відновлено подачу гарячої води до 719 споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Гарячу воду отримує практично весь Шевченківський район – 265 будинків. 4 будинки на вул. Щурата, 5,7,12,14 поки не отримують гарячу воду через ремонт на транзитному трубопроводі.

Подачу гарячої води відновлено до всього Сихіського житлового масиву.
Також гаряче водопостачання здійснюється до 112 споживачів Личаківського РТМ і 5 споживачів у Франківському РТМ та до всього Галицького району теплових мереж.

«В п’ятницю, 23 травня, до кінця дня вдалося відновити подачу гарячої води до всього Сихівського житлового масиву та в Шевченківський район. Щорічна заміна теплових мереж дає свої результати. Адже мешканцям Шевченківського району вдалося на півтора тижні швидше відновити подачу гарячої води, завдяки невеликій кількості поривів під час гідравліки та їх оперативному ліквідуванню. Без гарячої води поки залишається Франківський район та мікрорайон Новий Львів. Відповідно до графіку, сюди гарячу воду маємо відновити протягом трьох днів - з 4 до 6 червня, після запуску в роботу ТЕЦ-1. Найбільший об’єкт теплопостачання «Львівтеплоенерго» з 18 травня знаходиться на «нульовій зупинці», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Станом на ранок 26 травня також опалювальний сезон продовжено до 3 споживачів. Відповідно до листів-звернень опалення подається до Дитячого дошкільного будинку №1, по вул. Таджицька, 21; Державного комунального будинку дитини №1, по вул. Комаринця, 2а; та до Обласної клінічної лікарні по вул. Чернігівська, 7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.