Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

держгіпромнагляд

karpatskijobjektiv.com

Вівторок, 27 травня 2014, 13:40

Держгірпромнагляд перевірить компанію "Ензим"

держгіпромнагляд

Стан промислової безпеки та охорони праці на ПрАТ “Компанія “Ензим” протягом 26 - 30 травня перевірятиме спеціально створена комісія теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Про це повідомила прес-служба Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Львівській області.

Очолює проведення планової перевірки заступник начальника теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області Мирон Серант, до участі залучені посадові особи Державної інспекції нагляду у соціально-культурній сфері, агропромисловому комплексі, легкій та деревообробній промисловості, Державної інспекції нагляду у будівництві, енергетиці, котлонагляді та підіймальних спорудах, Державної інспекції нагляду у газовому господарстві та хімічній промисловості та Львівської державної інспекції нагляду у гірничодобувній промисловості та за охороною надр.

Довідка. Підприємство Ензим” спеціалізується на випуску хлібопекарських дріжджів. Кількість працівників — 347 осіб. На підприємстві функціонує служба охорони праці, що керується затвердженим Положенням про службу охорони праці. Наказами по підприємству призначені відповідальні особи за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання з підвищеною небезпекою.

Підприємство має Дозволи на роботи та експлуатацію обладнання з підвищеною небезпекою та Декларацію відповідності на експлуатацію обладнання харчової промисловості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.