Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

податкова у львові

uk.wikipedia.org

Вівторок, 3 червня 2014, 13:12

Правоохоронці розслідують справу жінки, яка викинулася з податкової, за статтею навмисне вбивство

податкова у львові

Правоохоронці розслідують насмисне вбивство за фактом гибелі 32-річної жінки в ГУ Міндоходів, а декілька інспекторів ГУ Міндоходів Львівщини відсторонені від виконання обов'язків.

Про це cьогодні, 3 червня, на зустрічі керівництва ГУ Міндоходів у Львівській області з членами Громадської ради при ГУ Міндоходів у Львівській області, Громадської ради при Львівській облдержадміністрації, Громадської ради при прокуратурі Львівської області та активістів громадських об’єднань Львова розповів заступник начальника Міндоходів у Львівській області Денис Шмигаль, передає кореспондент Варіантів.

"Станом на сьогодні терміном на 10 днів, не виконують своїх обов'язків керівник залізничної інспекції, його заступник, керівник управління і інспектор, до якого була записана загибла на прийом.

На сьогодні є офіційна інформація від прокуратури, що кримінальне провадження ведеться за статтею навмисне вбивство. На мою думку це дасть слідчим більш широкі можливості", – заявив Денис Шмигаль.

Нагадаємо, громадські організації, серед яких Афганська сотня, Варта 700, "Рабів до раю не впускають" та інші, прийшли у ГУ Міндоходів Львівщини, аби почути пояснення самогубства 32-річної жінки.

На 32-річну жінку, яка 29 травня, викинулася з вікна приміщення Міндоходів Львівщини, не накладали ніяких штрафів, проте податковий інспектор мав з нею зустріч.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.