Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водойма

volynnews.com

Середа, 11 червня 2014, 12:23

На Львівщині лише 4 водойми отримали паспорти пляжів від санстанції

водойма

Держсанепідслужба підписала паспорти пляжів лише чотирьом львівським об'єктам.

А саме: база відпочинку "Майдан" в с.Майдан, озера ТзОВ "Інвест плюс" "Козацький хутір" с. Модричі Дрогобицького району, став  в лісовому господарстві "Бухта Вікінгів", став ТзОВ СОБ "Львівська швейцарія" в Пустомитівському  районі.

Про це повідомляється на сайті ГУ Держсанепідслужби у Львівській області.

Згідно з лабораторними дослідженнями, залишаються не готовими такі водойми:

озера "Винниківське" в м. Винниках ТзОВ "Краківський ринок" - скеровані пропозиції щодо представлення необхідних документів на забезпечення пляжу питною водою, туалетами та результатів лабораторних досліджень;

озера "Задорожнє" КП "Гові" Миколаївського району - скеровані пропозиції щодо впорядкування надвірних туалетів, криниць, забезпечення пляжів умовами для миття рук;

пляжу р. Стрий у м. Стрий - скеровані пропозиції щодо усунення недоліків, а саме: впорядкування пляжного обладнання, приміщень туалету, забезпечення питною водою, медичним пунктом, встановлення урн для сміття;

пляжу при Яворівському національному природному парку в с. Верещиця Яворівського району - практично готовий до підписання паспорту пляжу.

Протягом останніх років залишаються не готовими до відкриття зони відпочинку на озері "Тустановичі" в м. Бориславі, оз. на р. Вишниця Дрогобицького району, що межує з м. Трускавець, озеро "Молодіжне" та оз. м. Бібрка в Перемишлянському районі; в Миколаївському районі - оз. "Барвінок" біля м. Н. Розділ, оз. біля с. Тростянець. Пляжі не впорядковані, обладнання зруйноване.

Не вирішується питання створення зони відпочинку з необхідною інфраструктурою і на Щирецькому водосховищі для ТЕЦ-1 (озері Глинна Наварія) в Пустомитівському районі, викликає стурбованість стан берегових зон водойм Ясеницького кар’єроуправління, оз. "Яворівське" на території промзони ЯДГХП "Сірка" в Яворівському районі, які населення стихійно використовує для купання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.