Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

джазова миля

photo.unian.net

Середа, 11 червня 2014, 15:40

Благодійний пробіг "Джазова миля" пройде на фестивалі Alfa Jazz Fest

джазова миля

У неділю, 15 червня о 10:00 годині на площі перед Оперним театром стартує благодійний пробіг «Джазова миля», який має на меті збір коштів для закупівлі музичних інструментів для Львівської музичної школи №2 ім. Миколи Колеси.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«В Україні є величезна кількість музично обдарованих дітей, які не мають можливості розвиватися через брак інструментів. Саме тому запрошуємо усіх охочих стати учасником нашого благодійного пробігу та допомогти талановитим дітям. Благодійний внесок за участь необмежений», - зазначили організатори фестивалю.

Довжина пробігу складає 1500 метрів, маршрут проходить центральними вулицями Львова - від Оперного театру по пр. Свободи до пл. Міцкевича і назад по пр.Свободи. За словами організаторів, на дистанції забігу учасників чекає декілька цікавих і веселих перешкод.

Реєстрація учасників пробігу почнеться о 9:30год. біля Оперного театру. Перші 500 зареєстрованих учасників отримають подарунок – футболки з емблемою благодійного пробігу. А переможець матиме можливість відкривати фінальний концерт фестивалю Alfa Jazz Fest, який відбудеться на площі Ринок.

Нагадаємо, з 12 по 15 червня у Львові пройде музичний фестиваль Alfa Jazz Fest.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.