Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Субота, 14 червня 2014, 11:18

Концерти Alfa Jazz Fest відбудуться у зміненому форматі, хоч громадськість вимагає їх скасувати

Сьогодні у Львові концерти Alfa Jazz Fest відбудуться у зміненому форматі, в той час як громадськість міста вимагає скасувати їх. 

"Сьогодні кожен концерт фестивалю починатиметься з хвилини мовчання в пам`ять про загиблих. Крім того, під час концертів всі бажаючі можуть долучитись до благодійної акції - збору коштів для допомоги сім'ям загиблих. Перед сценами фестивалю буде встановлено спеціальні бокси поруч з волонтером фестивалю. Всі кошти будуть передані безпосередньо сім'ям загиблих на Луганщині.Музиканти «Альфа Джаз Фесту» переглянули свої концертні програми: відтак репертуар буде змінено", - повідомив організаційний комітет міжнародного джазового фестивалю.  

В той же час ряд громадських рухів, в тому числі й Народна Самооборона Львівщини, оприлюднили спільне звернення до міського голови Львова Андрія Садового щодо неможливості проведення у Львові джазового фестивалю Alfa Jazz Fest у час, коли гинуть українці.

Нагадаємо, сьогодні загинули 49 чоловік, що знаходилися на борту збитого сепаратистами поблизу Луганська військово-транспортного літака ІЛ-76. У Дніпровській та Харковіській областях оголошено жалобу за загиблими. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.