Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євромайдан львів

Понеділок, 16 червня 2014, 10:17

Львівський Євромайдан вимагає від Порошенка нейтралізувати терористів та розпустити Раду

євромайдан львів

Львівський Євромайдан висунув ряд вимог до президента Петра Порошенка, серед яких – нейтралізація терористів на Сході та дострокові вибори в Верховну Раду.

Про це йдеться в резолюції, яка була прийнята на віче на Львівському Майдані.

У Порошенка вимагають негайно здійснити комплекс заходів, які дозволять стабілізували ситуацію на сході і нейтралізувати загрозу тероризму. 

Львівський Євромайдан наполягає на підвищенні ефективності АТО, відстороненні від участі в операції офіцерів, які не дбають про життя солдатів.

Крім цього, президента просять забезпечити учасників АТО технічними засобами, обмундируванням та харчуванням, підвищити доплати для українських військових.

Порошенко має негайно розпустити Верховну Раду, провести дострокові парламентські і місцеві вибори, адже в місцевих радах по всій Україні залишаються десятки тисяч депутатів, обраних від Партії регіонів та КПУ, зазнають активісти.

Президент зобов'язаний реформувати правоохоронні органи та судову системи, створити умови для незалежного судочинства, вважають євромайданівці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.