Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

геращенко ірина

google.com.ua

Вівторок, 17 червня 2014, 09:52

Порошенко призначив Геращенко відповідальною за врегулювання конфлікту на Сході України

геращенко ірина

Президент Петро Порошенко призначив Ірину Геращенко уповноважним з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях.

Пр це йдеться в указі президента "Про Уповноваженого Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях", опублікованому сьогодні. 

Основним завданням Уповноваженого Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях є "представлення позиції Президента України з питань деескалації напруги, досягнення громадянської злагоди, забезпечення безпеки громадян та недопущення посягань на здоров'я і життя мирного населення в Донецькій та Луганській областях, припинення посягань на суверенітет і територіальну цілісність України та впровадження мирного плану Президента України щодо врегулювання ситуації на сході України", - сказано в указі.

Посада уповноваженого є на громадських засадах, - зазначено в указі. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.