Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 17 червня 2014, 11:08

Компанія «Рудь» подарувала Львову Свято Морозива

Свято Морозива від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод») цієї неділі завітало до Львова і залишило незабутні враження у дітлахів та їх батьків.

Свято Морозива – це казкова країна, в якій львів’яни та гості міста прожили один щасливий і незабутній день, сповнений розваг, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива «Рудь».

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі – на Святі Морозива було по-справжньому незабутньо.  

«Давно нам не було так весело, а головне, що наші дітки щасливо бавляться і розважаються в цій казковій країні», - ділиться своїми враженнями пані Галина, мати 4-х річного Назара і 7-річної Юлі. – «В цей нелегкий для нашої країни час починаєш цінувати кожну хвилину щастя і миру, кожну можливість побачити на обличчях дітей посмішку».

Безліч атракціонів дозволили знайти кожному свою цікавинку: тут і аквагрим, і цікаві зачіски, і спортивні ігри та багато-багато іншого.

Казковість атмосфері свята додавала й та обставина,  що на всі атракціони можна було потрапити за особливу «валюту» свята — за  «рудики», які можна було отримати в обмін на обгортки від морозива «Рудь».

«Рудь» дарує щастя» - головний девіз цьогорічних Свят Морозива, що відбуваються у багатьох містах України.

«Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг», -  зазначає президент компанії «Рудь» – ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь.

Подробиці щодо Свята Морозива: на сайті svyato.rud.ua.

Довідка. Публічне акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» — лідер серед українських виробників морозива. «Морозиво № 1» — це не лише рекламний слоган, а й мета існування компанії. 

Місія компанії – морозиво «Рудь»: з теплом до кожного!

Бачення компанії – бути законодавцем моди серед виробників морозива в Україні та кращим підприємством по створенню якісної дистрибуції морозива в Україні.

Зважена стратегія, надійна команда та високий рівень менеджменту дозволяють компанії досягати значних результатів.  

Компанія «Рудь» має безліч нагород: дипломи, медалі, відзнаки, що є переконливим доказом високої ефективності застосування сучасної філософії бізнесу.

Секрет успіху компанії простий — висока якість, оригінальність, постійне оновлення асортименту, який би відповідав сучасним тенденціям ринку, поєднуючи в собі передові технології та традиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.