Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комсетичний салон львів

kosmetik.lutsk.ua

Вівторок, 17 червня 2014, 15:36

Центр косметології Медіостар пропнує львів'янкам процедури по догляду за обличчям ®

комсетичний салон львів

Найсучасніше обладнання та висококваліфіковані спеціалісти закладу гарантують найкращий результат від обраних послуг. 

У центрі лазерної епіляції та косметології «Медіостар» (Львів) пропонується широкий спектр послуг по всіх видах чистки та пілінгу обличчя, епіляції обличчя, рук, ніг, зони бікіні та багатьом іншим косметологічним процедурам.

Чистка обличчя, пілінг обличчя

Догляд за собою передбачає регулярне проведення ряду процедур, однією з найголовніших серед яких є чистка обличчя. В залежності від методу проведення розрізняють механічну, та ультразвукову та комбіновану чистку обличчя. Кожен з цих видів є дуже ефективним, при цьому має власні переваги та особливості.

У процесі механічної чистки обличчя спеціалістом видаляються зі шкіри комедони (чорні крапки) та жировики, сальні пробки та міліуми, розширені пори значно звужуються, колір обличчя стає набагато кращим.

Процедура здійснюється за допомогою спеціальних інструментів (ложечок Уно) та вважається найбільш дієвою серед інших способів.

Протипоказаннями до проведення механічної чистки обличчя є наступне:
• наявність гнійників;
• екзема;
• гостра форма дерматиту та вугрова хвороба в запаленій формі;
• герпес;
• менструація.

Ультразвукова чистка відрізняється з-поміж інших методів тим, що після неї відсутній реабілітаційний період та повна безболісність самої процедури.

Достоїнством є також те, що в результаті її проведення значно покращується структура дерми, звужуються пори, зміцнюються ресурси шкірного покриву та відбувається прискорена регенерація шкіри.

Комбінована чистка обличчя є найбільш оптимальним поєднанням обох вищезгаданих методів.

Вона використовується у тих випадках, коли жоден зі способів по окремості (механічна або ультразвукова чистка) не дають можливості досягти бездоганного результату.

Пілінг обличчя

Ще однією косметологічною процедурою, яка користується неабияким попитом та демонструє відмінну ефективність є пілінг обличчя. Суть методу полягає у відлущенні верхнього ороговілого шару дерми для оздоровлення та покращення стану шкіри.

По ступеню дії на шкіру розрізняють такі типу пілінгу обличчя:

• поверхневий;

• серединний;

 • глибокий.

Поверхневі пілінги є дуже ефективними для людей з проблемною та жирною шкірою обличчя. Також їх використовують з метою профілактики вікових змін та при лікуванні вугрового висипу. В разі наявності виражених зморшок та розтяжок застосовують серединний пілінг.

Найбільш агресивну дію на шкіру має глибокий пілінг, який, як правило, проводиться під знеболенням. Ця процедура показана для омолодження шкіри, усунення глибоких зморшок, розгладження поверхні шкіри (рубці, постакне).

У результаті проведення пілінгу обличчя спостерігається наступний ефект:

• покращення кольору шкіри;
• звуження пор;
• розгладження мілких та глибоких зморшок;
• глибоке зволоження дерми;
• вирівнювання рельєфу шкіри.

Затишна атмосфера та привітний персонал сприяють повному розслабленню та комфорту під час перебування у центрі. Усі консультації досвідчених лікарів у «Медіостар» є безкоштовними для відвідувачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.