Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

люстрація

obozrevatel.com

Четвер, 19 червня 2014, 12:17

Начальник Держекоінспекції Львівщини Дасюк – колишній адвокат родича Сала

люстрація

Новопризначений начальник Держекоінспекції Львівської області Роман Дасюк в 2005 році в судовому процесі виступав адвокатом Миколи Семочко – швагра екс-губернатора Львівщини Олега Сала, обвинувачуваного у справі спроби підпалу виборчої урни на президентських виборах 2004 року. 

Нагадаємо, прокуратура вимагала для Семочко 8 років позбавлення волі. Але обвинувачений на засідання суду постійно не з’являвся. Чим завершилась ця справа - львівські журналісти та Google не пам'ятають.

Тоді ж було порушено дві кримінальні справи відносно самого Олега Сала, який перед тим очолював УМВ України у Львівській області. Останні були скасовані за рішенням суду.

 

Фото публікації Львівського порталу

Начальник Держекоінспекції Львівської області Роман Дасюк є членом ВО «Свобода» і на виборах 2010 року балотувався за списком цієї партії до парламенту під номером 284.

Роман Дасюк був представлений колективу Держекоінспекції Лвьівської області в якості начальника 16 червня. 

Раніше цю посаду обіймав Дмитро Штикало. Але голова Львівської ОДА Ірина Сех вважала, що він не справляється з обов'язками і звернулась в профільне міністерство з проханням звільнити його від обов'язків. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.