Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нерухомість

business-tv.com.ua

П'ятниця, 20 червня 2014, 11:47

У Львові на хабарі впіймали експерта з нерухомості

нерухомість

Експерт з нерухомості вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 450 доларів США за сприяння у проведенні експертної оцінки нерухомого майна з подальшою видачею відповідного висновку.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Львівські правоохоронці викрили зловмисника на «гарячому» у одному з кафе міста під час одержання ним суми, яку він вимагав.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від дванадцяти тисяч до вісімнадцяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі працівники міліції встановлюють інші факти вимагання та одержання експертом неправомірних вигод за сприяння у вирішенні аналогічних питань.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.