Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

олексій балицький

П'ятниця, 20 червня 2014, 14:51

«Свобода» за видобуток сланцевого газу, – Балицький

олексій балицький

Депутат облради від ВО «Свобода» та директор Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Олексій Балицький заявив, що партія «Свобода» завжди підтримувала видобуток сланцевого газу і підтримує зараз.

Про це він повідомив на Публічному обговоренні роботи Львівської облради та її органів у сфері надання погоджень для отримання спеціальних дозволів на користування надрами.

«Я завжди підтримував видобуток сланцевого газу. Якщо ви хочете перевести питання в політичне русло, можу сказати, що ВО «Свобода» за видобуток сланцевого газу. Проте, не з даною базою, не на даному етапі і не за таких умов. Є три складові частини: не з даною владою, не на часі і не за таких умов – такими завжди були мої слова», - зазначив Балицький.

«Зараз є комісія, головою якої є міністр енергетики Продан. Комісія працює із виключеннями корупційної складової у питанні видобутку сланцевого газу, питаннями економічної вигоди для території та екологічної безпеки. Коли будуть усі ці напрацювання (приблизно цього року), це питання вийде на геологічне вирішення», - заявив Олексій Балицький.

Нагадаємо, раніше ВО "Свобода" виступали проти видобутку сланцевого газу. Зокрема, через екологічну складову питання. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.