Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

7dniv.info

Понеділок, 23 червня 2014, 11:53

У ДТП на Самбірщині загинув водій легковика

ДТП

21 червня о 23.40 поблизу с. Рудня Самбірського району на автодорозі Самбір–Мостиська сталося зіткнення двох легкових автомобілів: «ВАЗ–2101» та «Ford Fiesta».

Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ–2101» – Василь В., 1983 року народження, який проживав у с. Берестяни Самбірського району, від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні Самбірської ЦРЛ.

Водій автомобіля «Ford Fiesta» – Юрій Ф., 1966 року народження, який проживає у м. Самбір, з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, переломи лівої ключиці, лівого стегна, лівої стопи, у стані середньої важкості госпіталізований до травматологічного відділення Самбірської ЦРЛ.

На місці події силами одного пожежно-рятувального відділення ГУ ДСНС України у Львівській області за допомогою аварійно-рятувального обладнання проводились роботи з вивільнення травмованих водіїв із пошкоджених автомобілів. Причини ДТП – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.