Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

автомодельний спорт

vk.com

Понеділок, 23 червня 2014, 12:28

У Стрию пройде другий етап чемпіонату України з автомодельного спорту

автомодельний спорт

З 27 до 29 червня на кордодромі стадіону «Сокіл» у місті Стрий відбудеться другий етап чемпіонату України з автомодельного спорту (клас кордові моделі).

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Головний суддя змагань – суддя національної категорії Ірина Борщ (м. Стрий, Львівська область).

У змаганнях планується участь близько 60 спортсменів – представників Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Львівської, Запорізької, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької, Черкаської областей України та міста Києва.

У складі збірної команди Львівщини змагатимуться 16 спортсменів-автомоделістів: Ігор Сафіяник, Тарас Прядка, Андрій Сухін, Олександр Сорока, Сергій Ковальчук, Ігор Жидік, Олег Миджин, Андрій Чайківський, Юрій Лисак, Валерій Атовка, Андрій Смольніков, Володимир Смольніков, Віктор Василенко, Юрій Антонюк, Олексій Демідов та Сашко Володимир.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 28 червня 2014 року о 9:00 год. на стадіоні «Сокіл» за адресою: Львівська обл., м. Стрий, вул. Шашкевича, 18.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.