Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ветеринарний університет

lviv.comments.ua

Середа, 25 червня 2014, 10:20

У Львівському ветеринарному університеті сьогодні оберуть ректора

ветеринарний університет

Сьогодні, 25 червня, у Львівському національному університеті ветеринарної медицини обиратимуть ректора.

Про це повідомила прес-служба університету.

Троє претендентів боротиметься за посаду ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Відповідно до рішення міністра аграрної політики та продовольства України Ігоря Швайки вибори призначені на 25 червня.

Кадровою комісією МінАПК до розгляду на конференції трудового колективу університету допущено три претенденти. На посаду ректора претендують: професор кафедри годівлі тварин і технології кормів, доктор сільськогосподарських наук Любомир Дармограй (1957 р.н.), професор кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, доктор економічних наук Богдан Панько (1958 р.н.) та професор, завідувач кафедри паразитології та іхтіопатології, доктор ветеринарних наук Володимир Стибель (1968 р.н.).

Конференція трудового колективу ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького розпочне свою роботу о 14 годині в приміщенні актової зали корпусу біолого-технологічного факультету (вул. Пекарська, 50, старий корпус з колонами).

Вже близько півтора року ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького не має ректора. 16 січня 2013 року Постановою уряду Азарова університет реорганізовувався шляхом приєднання до Аграрного університету. Але внаслідок масових протестів громадськості, колективу та студентства ветеринарного університету згадане розпорядження 10 квітня 2013 року було скасоване.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.