Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АМКУ у Львові

Середа, 25 червня 2014, 11:55

У Львові пікетували відділення АМКУ через блокування закупівлі бронежилетів

АМКУ у Львові

У Львові ряд громадських організацій пікетували Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

Про це в коментарі Варіантам розповів координатор Самооборони Львівського Євромайдану Валентин Середюк.

Пікетувальники вимагали негайного припинення блокування Антимонопольним комітетом закупівлі бронежилетів для українських військових, повідомив активіст.

За словами Середюка, інша вимога полягала в негайному звільненні керівників комітету в Києві та люстрація службовців львівського відділення комітету.

"На виконання вимог чиновникам АМКУ дали 48 годин", зазначив активіст.

Пікетувальники зайшли в кабінет голови львівського відділення АМКУ Андрія Басараби та вручили йому звернення.

За словами Середюка, пікетувальники не зупиняться, якщо чиновники проігнорують їхні вимоги.

"Ми будемо звертатися в прокуратуру, СБУ, подавати до суду. Уже створено координаційно-інформаційний центр, в якому будуть взаємодіяти ряд громадських організацій і займатися цим питанням", повідомив активіст.

Нагадаємо, 20 червня голова Верховної Ради Олександр Турчинов на пленарному засіданні парламенту закликав Генпрокуратуру негайно розпочати розслідування і заарештувати посадовців Антимонопольного комітету України за блокування закупівлі бронежилетів.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.