Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

третій батальйон

Середа, 25 червня 2014, 16:33

Через тендери Третій батальйон територіальної оборони майже не має бронежилетів

третій батальйон

Тендери на закупівлю засобів індивідуального захисту для військовослужбовців тривають 1,5-2 місяці.

Про це повідомив в.о. військового комісара Львівського обласного військового комісаріату Дмитро Акутін, передає кореспондент Варіантів.

Також тяжко провезти бронижелети та шоломи із закордону. Можна лише провозити засоби індивідуального захисту через кордон по одиниці на людину.

Наразі львівська Самооборона так і чинить, проте в.о. начальника Львівської митниці Міндоходів Євген Приндак пообіцяв посприяти у спрощенні процедури провезення бронежилетів європейського виробництва на територію України.

Наразі в Третього батальйон територіальної оборони є 20 бронежилетів 4 класу.

Крім цього, батальйон потрубує нового взуття та форми. Взуття, яким користується батальйон, швидко рветься та колить ноги військовослужбовцям.

Третій батальйон територіальної оборони вже повністю сформований. Раніше повідомлялося, що батальйон діятиме виключно на Львівщині, але зараз є йморіність того, що їх відправлять на схід України. 2 червня У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні новостворений третій батальйон територіальної оборони урочисто отримав особисту зброю і присягнув на вірність Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.