Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

батальйон

Вівторок, 1 липня 2014, 11:39

Міністр оборони пообіцяв, що львівському батальйону придбають бронежилети та каски

батальйон

Виконувач обов'язків міністра оборони Михайло Коваль сказав, що третьому батальйону територіальної оборони Львівщини необхідно закупити засоби індивідувального захисту.

Також воїни потребують якісного взуття та одягу.

Про це він повідомив під час зустрічі з головою Львівської ОДА Іриною Сех, передає прес-служба ОДА.

Зокрема, Ірина Сех повідомила про те, що з обласного бюджету було виділено на потреби батальйону 1 мільйон гривень. Однак розпорядник коштів не зумів швидко та ефективно їх використати.

Зокрема, було закуплено неякісні черевики для особового складу батальйону. Зараз це питання вивчає спеціально створена комісія. Також Ірина Сех наполягала, щоб не відряджати батальйон на схід без особистого захисту для бійців – без касок і бронежилетів.

В. о. міністра оборони погодився з тим, що необхідно закупити бронежилети та каски для особового складу батальйону. Також необхідно придбати якісне взуття та теплий одяг.

На рівні Міністерства оборони буде сформовано комісію, яка розслідуватиме порушення при закупівлі спорядження для військових третього батальйону територіальної оборони. Ірині Сех пообіцяли, що впродовж двох днів бійці отримають нові черевики та куртки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.