Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Андрій Басараба

Середа, 2 липня 2014, 14:59

Басараба переконаний, що його переслідують люди Медведчука

Андрій Басараба

Голову Львівського антимонопольного комітету намагався люструвати колишій співробітник Служби Безпеки України та директор фірми, яка пов'язана з Медведчуком.

Про це сьогодні на прес конференції повідомив Андрій Басараба, голова Львівського територіального антимонопольного комітету.

Під час пікету АМК, 27 червня, Валерій Гончаров представився технічним працівником «Афганської сотні».

«Це спроба пропіаритись за рахунок безпідставних погроз і звинувачень, за рахунок людей які загинули за останні півроку,

Не виключено, що дані діячі спеціально створюють ажіотаж на Західній Україні, та, зокрема, у Львові.

Для того, щоб деякі мас-медіа нашого «братнього» народу могли розтрубити на весь світ: «Бандерівці не можуть поділитися!», «У Львові бардак», «У Львові нічого не змінилося», «У Львові захоплюють приміщення, викидають з приміщень державних службовців» – зазначив Андрій Басараба.

За його словами, одне з львівських видань довело, що в минулому Валерій Гончаров був директором юридичної компанії «Бі-Ай-Ем-Захід», яка має стосунок до Віктора Медведчука.

Також в лютому цього року він мав стосунок до рейдерських атак ВАТ «Агрофірма «Провесінь» та до самопроголошеної адміністрації ринку «Привокзальний», зазначив Басараба.

Нагадаємо, минулої п’ятниці, 27 червня, громадські активісти "Афганська сотня"(представником якої є Валерій Гончаров), "Розвиток громади", "Самооборона львівського Євромайдану" та "Я львів’янин" пікетували АМК, та вимагали спочатку звільнення, а потім намагалися люструвати Андрія Басарабу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.