Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дорога

kbrria.ru

Четвер, 3 липня 2014, 09:42

У Львові відремонтували частину вулиці Виговського

ремонт дорога

Наприкінці минулого тижня закінчили ремонт частини вул.Виговського.

Про це розповів в.о. начальника відділу комунального господарства Залізничної райадміністрації Роман Покотайло, передає прес-служба Львівської міськради. 

Так, вул.Виговського ремонтували на ділянці від будинку №34 до вул.Патона. Роботи виконувало ШРБУ-56, їх вартість склала 570 тис. грн.

«Цілком відремонтована зазначена ділянка дороги, площею 2 тис. 600 м.кв. Також влаштовано дві заїзні кишені, заасфальтовано один в’їзд у подвір’я будинку №29», - розповів Роман Покотайло.

За словами Романа Покотайла, цього року також заплановано відремонтувати міжквартальну дорогу на вул.Мисливській, 2, вул.Петлюри на ділянці від будинку №2 до адміністративної будівлі ЛКП «Залізничнетеплоенерго», вул.Широку на ділянці від будинку №77А до Ліцею комп’ютерних технологій, вул.Бортнянського, 20-20А, вул.Залізничну, влаштувати нове тротуарне покриття на вул.Кульчицької.

Нагадаємо, цього року Залізничній районній адміністрації з міського бюджету на поточний ремонт доріг виділили 1 млн 100тис. грн., субвенцій з державного бюджету-747тис. грн,та зі спецфонду з державного бюджету-1 млн 850тис.грн. На ремонт тротуарів з міського бюджету виділено 1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.