Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

привокзальний

lviv24.at.ua

Четвер, 3 липня 2014, 16:45

Облаштувати трамвайну зупинку біля Привокзального планують до 8 липня

привокзальний

Підприємство «Львівелектротранс» завершує роботи щодо облаштування зупинок у обидві сторони навпроти вулиці Городоцької, 155.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, 11 трамвайний маршрут було введено 3 червня 2013 року з таким сполученням: Головний залізничний вокзал - Генконсульство Польщі через центр міста.

30 січня цього року кінцеву зупинку змінили із Головного вокзалу на Торгцентр «Скриня». Дане рішення на підприємстві прийнято через те, що на залізничний вокзал курсують одразу декілька трамвайних маршрутів, проте у районі приміського вокзалу електротранспорти не курсують, хоча мають на те комунікаційні можливості.

Додамо, що 11 трамвайний маршрутпролягає : Академія мистецтв, площа Соборна, вулиця Вітовського, вулиця Київська,  вулиця Городоцька, Трамвайне депо (ТЦ «Скриня»), вулиця Городоцька, вулиця Київська, вулиця Вітовського – і кінцева - Академія мистецтв.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.