Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

йога

poviryty.wordpress.com

П'ятниця, 4 липня 2014, 09:59

У Львові відбудеться марафон йоги

йога

У неділю, 20 липня, з 10.00 до 19.00 години у парку ім. Івана Франка відбудеться третій Йога Марафон, на якому буде представлена програма тренера з йоги Сергія Пляшечко – «Садхана».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

 На Йога Марафоні будуть представлені: аштанга-віньяса йога, нові комплекси ранкової сурья намаскар, дхара садхана, вечірній комплекс та багато іншого. Паралельно будуть проводитися заняття з дитячої йоги.

Участь у марафоні є безкоштовною. Все, що для цього потрібно – зареєструватися за посиланням http://dimyoga.com/ua/blog/88-yogamarafon. Реєстрація є обов'язковою.

«Беремо з собою килимки, ковдри, щось попити-пожувати, і, звісно, хороший настрій та бажання стати частинкою чогось нового і незабутнього.
Якщо через негоду місце проведення доведеться змінити, ми обов'язково попередимо про це завчасно. Слідкуйте за новинами на нашому сайті www.dimyoga.com, або ж у соціальних мережа», - розповіли організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.